fbpx

JOBMAN – SLITSTARKA YRKESKLÄDER

Du som har ett praktiskt jobb, ute eller inne, året runt, ställer höga krav på dina arbetskläders funktion och hållbarhet. Och det med all rätt! Vi har sedan länge jobbat med varumärket Jobman som är proffs på arbetskläder för bygg, anläggning, målare, murare, transport och service. De testar alla sina material i labb, men allra viktigast är så klart testningen som sker ute i verkligheten. Där visar det sig snabbt vad som fungerar och vad som inte gör det. Jobman grundades 1983, och är idag en av de ledande tillverkarna av arbetskläder.

Det talar lite för sig själv, tycker vi!

Om ditt företag behöver enhetliga arbetskläder som är anpassade efter just era behov – hör av er. Vi kan skapa en unik webshop där vi samlar produkter som är relevanta för just er, och gör det möjligt för dina anställda att plocka ihop just de arbetskläder de behöver.

TEXSTAR- DETALJERADE YRKESKLÄDER

”Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb”. Ja, vi hade inte kunnat säga det bättre själva. Texstar anlitar några av Sveriges bästa designers för att skapa yrkeskläder som är funktionella, snygga och sköna. Och något vi gillar extra mycket med Texstar är att de lägger lite extra fokus på de små, men ack så viktiga, detaljerna. Du känner snabbt igen deras kollektioner, just tack vare de små genomtänkta detaljerna som ger plaggen karaktär. En modern passform och materialval som andas kvalitet, är båda genomgående komponenter i alla Texstars färgmatchade kollektioner. Oavsett vad du jobbar med, i butik, på lagret eller utomhus, är du värd kläder som gör det roligare och härligare att jobba. Kolla in Texstars utbud.

SEGERS- ARBETSKLÄDER FÖR MÄSTARE

När det kommer till branscher som exempelvis restaurang, vård och omsorg, så kanske inte yrkeskläder är det första du kommer att tänka på. Ändå är just anpassade och genomtänkta kläder så otroligt viktiga inom just dessa yrken. Segers gör plagg av hög kvalitet som är ämnade att hålla länge. Designen anpassas efter ditt varumärke och ditt företags vision och har rätt funktioner och detaljer som underlättar vardagen för den som bär dem. Utbudet är brett, det finns klassiska och tidlösa plagg men också trendsäkra säsongskollektioner. Värt att nämna är så klart att svenska kocklandslaget använder Segers kläder. Alla kollektioner designas i Borås, och tillverkas i egna fabriker vilket ger full kontroll genom hela processen. Det, och att du alltid kan lita på funktionalitet och hållbarhet när det kommer till Segers, är något vi gillar starkt.

Kolla in Segers utbud eller hör av dig direkt till oss.