fbpx

CRAFT – OPTIMALA FUNKTIONSKLÄDER

Hälsa och träning är något som ligger oss på Charden lite extra nära hjärtat.

När vi är ute på våra gemensamma lunchlöpningar på måndagar, gör vi det allra helst i sköna och funktionella kläder. Ett exempel på ett varumärke som är experter på sportkläder är Craft. De har under lång tid jobbat nära elitidrottare över hela världen, allt för att lista ut hur kläderna ska designas för optimal funktion. När du väljer att köpa produkter från Craft, kan du vara helt säker på att du får bra funktion och komfort – deras höga krav på att ständigt utveckla både design, teknik och kvalitet speglar av sig i deras produkter.

Om du eller ditt företag är ute efter en sportkollektion av högsta kvalitet,

kanske en träningskollektion till er gemensamma hälsosatsning – hör av er!

CHARDEN – WE MAKE BRANDS ATTRACTIVE

Hos oss på Charden har vi flera designers som gärna tar sig an ditt varumärke och översätter det till profilprodukter och profilkläder som förmedlar rätt känsla. En viktig del i designprocessen är så klart att produktionen lever upp till de krav och förväntningar som finns. Vi är stolta över att vi kan driva vår egen textilproduktion och vi ser många fördelar med det. Vi samarbetar med en certifierad fabrik i Bulgarien och det är där vi lägger den största delen av vår egen textila produktion. Genom vårt långsiktiga samarbete får vi en närmare kontakt med produktionsteamet, kortare beslutsvägar och effektivare processer. Vi blir också mer flexibla och kan driva en mer hållbar produktion ur miljöperspektiv.

 

Att driva sin egen produktion ställer också vissa krav. Under hösten har vi

WCA-certifierat fabriken (via Intertek). Utan någon större förvåning klarade fabriken certifieringen galant, och de få förbättringsdelar de fick till sig kommer vi noggrant följa upp. Vi ser det som vårt ansvar att alltid se till att våra samarbetspartners lever upp till våra krav och förväntningar. Bland annat gör vi stickprovskontroller för att säkerställa att våra kvalitetskrav efterföljs. Vi vill känna att vi gör det vi kan, för att våra produkter ska bli så bra som möjliga – från design, via produktionen och hela vägen till dig som kund.

.