fbpx

NEW WAVE GROUP

I och med vårt partnerskap i New Wave Group kan vi erbjuda dig som kund ett brett urval av kvalitativa varumärken. Detta gäller alla våra kategorier; sport, reklam och profil. Inom varje kategori finns en mängd varumärken som erbjuder både kvalitet och funktion, inom olika prisklasser. Allt från stiliga pikéer, dressade kostymer och arbetsbyxor, till strumpor, de allra skönaste sängkläderna och vackra inredningsdetaljer. Och mycket, mycket mer.

Vi har stenkoll på sortimentet. Hör av dig till oss så matchar vi dina behov

med rätt produkter.

COTTOVER – HÅLLBARA KLÄDER

Det är viktigt att vi alla gör vad vi kan för att tänka hållbart för både människa och miljö. Därför är det självklart för oss att lyfta fram ett varumärke som Cottover lite extra. Cottover erbjuder en CSR-kollektion med särskilt stort fokus på hållbarhet och miljö. Varumärket lanserade 2015 av Textilgrossisten Hefa AB och alla kläder som Cottover erbjuder är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex.

All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-certifierad.

 

Vad innebär det att en produkt är certifierad? Jo, en certifierad produkt uppfyller den aktuella organisationens kriterier och har blivit oberoende kontrollerad.

Vi tycker att det är toppen att Cottover har valt märkningar som tillsammans täcker både kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor och vi är stolta att kunna erbjuda dig ett hållbart alternativ.

CUTTER & BUCK – KLÄDER FÖR HELA LIVET

Seattle-baserade Cutter & Buck gör snygga, sköna och funktionella kläder som passar lika bra för timmarna på kontoret som det kravlösa livet utanför. Inspirationen till kollektionerna kommer direkt från den amerikanska västkustens öppna hav, sofistikerade stadspuls och oförstörda vildmark. Kombinationen ger intressanta kollektioner med brett användningsområde som tar dig sömlöst mellan jobb till fritid, alla dagar, i alla väder. Vi skulle vilja säga att Cutter & Buck är ett livsstilsvarumärke, och spelar du dessutom golf är det här helt rätt varumärke för dig.