fbpx

OSCAR JACOBSON CORPORATE – STYLAR DITT VARUMÄRKE

När du vill lyfta fram kvaliteten i era produkter och tjänster är det viktigt att er klädsel och framtoning lirar med både värderingar och varumärke. Kläder stärker helt enkelt upplevelsen kring ditt företag. Vi har länge arbetat med Oscar Jacobson Corporate, som med hög modegrad och förstklassig kvalitet stylar varumärken. Tillsammans sätter vi samman en profil som matchar era egenskaper och värderingar, och genom Oscar Jacobsons kollektioner kan vi erbjuda unika designlösningar. Oscar Jacobson Corporate är för varumärken med höga ambitioner, vars kunder ställer höga krav. Hör av dig så tar vi ert varumärke till nästa nivå.

Kika gärna in Oscar Jacobson Corporate kollektioner.

J. HARVEST & FROST – DRESSADE ARBETSKLÄDER

Rätt arbetskläder på jobbet är livsnödvändigt för vissa, för oss andra med vanliga, hederliga kontorsjobb kanske det inte är lika viktigt. Eller?

Kläder kommunicerar långt mycket mer än du tror, både till din omgivning och till dig själv. Varumärket Harvest & Frost erbjuder välgjorda och dressade arbetskläder av högsta kvalitet, till såväl kvinnor som män. Detta passionerade varumärke tror på inspiration och estetik som viktiga drivkrafter i arbetslivet, och vill genom sina kläder bidra med lite mer passion i ditt liv så att du kan få ut det mesta av din dag. Harvest & Frost är ett resultat av ett samarbete mellan två varumärken – James Harvest Sportswear, med rötter i det amerikanska collegemodet, och varumärket Frost, som haft fokus på skräddarsydda kläder i liten skala. Efter att dessa två utmärkta koncept blev sammansatta i ett och samma varumärke finns nu designade arbetskläder av hög kvalitet för alla.

Om du vill se lite mer av vad de gör kan du kolla in den här filmen.

ERNST ALEXIS – KLASSISKA KVALITETSSKJORTOR

När du är ute efter kvalitet, passform och noggrant utformade skjortor vet vi precis vilket varumärke vi ska erbjuda: Ernst Alexis. Just dessa värderingar var hörnstenar i företaget när skrädderiet startade i början av 1900-talet. Än idag genomsyrar de verksamheten, som drivs av den fjärde generationen Pettersson. Den högkvalitativa skjortproduktionen i Aplared utvecklas ständigt – den textila traditionen och gedigna erfarenheter möter varje dag nya material och nya skjortor utvecklas. Och det är just det som gör att vi på Charden gillar Ernst Alexis så mycket: hantverket och framåtandan, där gammal tradition möter moderna passformer. Här lämnas inget åt slumpen. Vi är helt övertygade om att du som kund kommer känna dig bekväm och stilig i ditt val av skjorta från Ernst Alexis.