REKLAMPRODUKTION

 

Bilstripe, fasadprofilering, skyltar. När det kommer till reklamproduktion har du kommit helt rätt. Vi har en trygg skyltverkstad med riktigt kunnig personal med långt över 20 års erfarenhet, vi kan hjälpa dig med allt! Gärna redan från start med projektledning, design, original, tryck, uppsättning och montering. Transfertryckning sköter vi i huset, och tack vare vårt digitaltryckeri kan vi hjälpa dig med storformat och trycksaker i alla former. Vi vågar till och med säga att vi är proffs på digitaltryck.

TEXTILPRODUKTION

 

Hos oss på Charden har vi flera designers som gärna tar sig an ditt varumärke och översätter det till profilprodukter och profilkläder som förmedlar rätt känsla. En viktig del i designprocessen är så klart att produktionen lever upp till de krav och förväntningar som finns. Vi är stolta över att vi kan driva vår egen textilproduktion och vi ser många fördelar med det. Vi samarbetar med en certifierad fabrik i Bulgarien och det är där vi lägger den största delen av vår egen textila produktion. Genom vårt långsiktiga samarbete får vi en närmare kontakt med produktionsteamet, kortare beslutsvägar och effektivare processer. Vi blir också mer flexibla och kan driva en mer hållbar produktion ur miljöperspektiv.

 

Att driva sin egen produktion ställer också vissa krav. Under hösten har vi

WCA-certifierat fabriken (via Intertek). Utan någon större förvåning klarade fabriken certifieringen galant, och de få förbättringsdelar de fick till sig kommer vi noggrant följa upp. Vi ser det som vårt ansvar att alltid se till att våra samarbetspartners lever upp till våra krav och förväntningar. Bland annat gör vi stickprovskontroller för att säkerställa att våra kvalitetskrav efterföljs. Vi vill känna att vi gör det vi kan, för att våra produkter ska bli så bra som möjliga – från design, via produktionen och hela vägen till dig som kund.