fbpx

Hos oss på Charden möter du alltid en engagerad person

med spetskompetens inom ämnet.

Inom just reklam innebär detta bland annat att vår art director och
copywriter kan hjäpa dig att spänna bågen lite mer.
Ett exempel är den där tröjan som du tänkte sätta din logotyp på,
kan den även bära ett slagkraftigt budskap?

Vi är specialister på att skapa innehåll och uttryck så att ditt
budskap når fram till mottagaren och vi hjälper dig gärna
med kommunikation och content till dina egna kanaler.

ETT TYPISKT CASE

FASADPROFILERING

AD

När AD kom till oss var deras uttryck något spretigt. AD är ett franschiseföretag, och både färger och former skiftade inom företaget. I samband med ett profilbyte ville man nu ta ett omtag om sin fasadprofilering och skapa ett enhetligt uttryck på butiker och verkstäder över hela landet. Detta projekt omfattade allt från små informationsskyltar med öppettider till stora pylonskyltar. Vi ansvarade för produktion, leverans och montering i hela landet. Tillsammans med AD är vi fortfarande ute hos butiker och verkstäder runt om i Sverige och ser till att färgspråk och form håll ihop över hela företaget.

 

KLÄTTERLABBET TAR NYTT GREPP

FYSIKEN

 

Både fastighetsägarna och Fysiken ville skapa en unik exteriör när de kom till oss med uppdraget att göra deras nya fasadskyltning. Klätterlabbet jobbar, som du nog anar, mycket med grepp i olika former, och utifrån företagets grafiska profil tog vi ut svängarna ordentligt. Resultatet blev en klätterled av plåtgrepp som går från husets framsida, vidare över fasaden hela vägen till entrén. Leden börjar på en 10×5 meter stor frontplåt i form av en klippa, med P6 profiler (ledprofiler) för effektens skull. Vi älskar nya angreppssätt och kunder som vill ta ut svängarna lite, särskilt när det blir både lekfullt, kreativt och relevant för varumärket!

 

KRISPIGT SÄLJMATERIAL

GÅRDSCHIPS

 

Gårdschips är en spännande kund som vi jobbar med i nära samarbete med vår systerbyrå DNA. Tillsammans med DNA skapar och producerar vi material till hela processen, från produktdesign till säljaktiveringar i butik.

Vi på Charden har bland annat gjort tryckoriginal av säljmaterial, producerat golvdekaler, stripat bilar och designat profilkläder till Gårdschips säljare.

 

GEMENSAM PROFIL

XELENT

 

 

Xelent hade precis köpt upp ett stort antal bolag och behövde hjälp med att skapa en gemensam profil. I detta fall var det många olika bolag och entreprenörer över hela landet som var i behov av allt från skyltar till profilkläder. Som nationell helhetsleverantör levererade vi snabbt och effektivt ett profilbyte till samtliga berörda, och hjälpte Xelent att skapa en vi-känsla kring den nya organisationen.

VÅR EGEN REKLAMPRODUKTION

Bilstripe, fasadprofilering, skyltar. När det kommer till reklamproduktion har du kommit helt rätt. Vi har en trygg skyltverkstad med riktigt kunnig personal med långt över 20 års erfarenhet, vi kan hjälpa dig med allt! Gärna redan från start med projektledning, design, original, tryck, uppsättning och montering. Transfertryckning sköter vi i huset, och tack vare vårt digitaltryckeri kan vi hjälpa dig med storformat och trycksaker i alla former. Vi vågar till och med säga att vi är proffs på digitaltryck.