fbpx

Profilkläder är för många en tröja med en logotyp, varken mer eller mindre.

Både andra aktörer i branschen och många beställare tänker precis så.

Därför känns det extra viktigt för oss att visa hur starka varumärkesbyggare

profilkläder och profilprodukter kan vara för ditt företag.

Vi ställer de rätta frågorna för att veta hur vi kan hjälpa dig som bäst.

Ibland kanske det är just logotypen, i all sin enkelhet, som gör jobbet.

Ibland kanske en designer behöver se över formen
så att uttrycket blir tydligare och mer intressant.

Det viktiga är att se till helheten och att slutresultatet går i linje med ditt varumärke.

ETT TYPISKT CASE

SPORTKOLLEKTION

TEAM W

 

Wästbygg är verkligen ett föredöme när det kommer till friskvård och så klart är vi extra stolta över att hjälpa dem med rätt kläder till Team W – deras egen idrottsförening! Föreningen gör gott för sammanhållningen inom företaget såväl som varje enskild individs träningsmotivation. Vi har tagit fram en kollektion som består av specialtillverkade, sublimerade plagg (specialdesign) samt diskreta svarta kläder från Craft. Kollektionen är helt i linje med deras varumärke, både utseende- och kvalitetsmässigt. Nu kan alla inom företaget motionera i funktionella kläder och bära varumärket med stolthet – oavsett sport!

Wästbygg

Foto: Wästbygg

 

PRAKTISKA ARBETSKLÄDER

PRAKTISKA GYMNASIET

 

Praktiska Gymnasiet kom till oss med en spännande utmaning: Skapa en gemensam linje för både elever och personal. Vi tog fram en kollektion med produktioner som tål dagligt slitage och håller över tid. Kollektionen kan också kompletteras med nya plagg allteftersom åren går och nya elever och lärare börjar på skolan. Nu har det gått tio år sedan vi genomförde vårt första uppdrag tillsammans med Praktiska Gymnasiet. Kul tycker vi!

 

DRESSAD WEBSHOP

MÄKLARHUSET

 

 

Mäklarhuset vill ha en enhetlig profilering för alla sina mäklare, som är utspridda på 70 kontor i Sverige. För att möjliggöra detta har vi skapat en webshop med en noggrant utvald profilkollektion, helt i linje med Mäklarhusets önskemål.

Här finns dressade kläder från

Oscar Jacobson CorporateErnst Alexis och J. Harvest & Frost. Webshopen gör det möjligt för alla mäklare att själva välja ut de kläder och produkter som fyller just deras behov och önskemål, samtidigt som hela profileringen ändå hålls intakt. Vi på Charden är också med som leverantör på mässor, regionsträffar och utprovningar. Genom att vara närvarande och möta våra kunder ute i landet kan vi underlätta hela processen, både för oss och för varje enskild individ.

 

VERTISEIT NÅR UT IRL

 

 

 

Vertiseit är en strategisk partner och fullservicebyrå för framtidens digitala kundupplevelser i butik. De kom till oss med ett tydligt uppdrag: att utifrån deras nya färgstarka och lekfulla grafiska profil ta fram ett urval av profilprodukter och kläder. I sin grafiska profil har Vertiseit en mängd ikoner i form av händer som symboliserar deras närvaro i det fysiska rummet. Vi lät dessa ikoniska händer leva ut fullständigt i alla delar av profileringen. Vi lekte också fritt med färgerna, allt enligt deras profil. Genom sublimering och digitaltryck har vi idag en rad produkter som på ett lekfullt sätt kommunicerar Vertiseits digitala erbjudande och varumärke.